Εργασία : Μπαράζ από προσλήψεις σε παιδικούς σταθμούς δήμων αλλά και δημοτικές επιχειρήσεις

Σε 1.000 ανέρχονται οι εποχικές προσλήψεις που θα καλυφθούν από τους παιδικούς σταθμούς των δήμων μέσα στο φθινόπωρο
και θα προσληφθούν για να υλοποιηθεί το πρόγραμμα της δωρεάν φιλοξενίας της ΕΕΤΑΑ
Ήδη οι συγκεκριμένες προσλήψεις έχουν ξεκινήσει και κάθε ημέρα που περνά οι δήμοι της χώρας εκδίδουν προκηρύξεις. Πρόκειται για θέσεις προσωπικού που προσλαμβάνονται μέσω προγραμμάτων ΕΣΠΑ.
Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι: Βρεφονηπιοκόμοι, βοηθοί βρεφοκόμοι, μάγειρες, βοηθητικό προσωπικό κουζίνας, καθαριστές, κοινωνικοί λειτουργοί, ψυχολόγοι κ.ά. Οι νέες προσλήψεις θα γίνουν, όπως και κάθε χρόνο, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος «Εναρμόνισης Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».
Επίσης με καλλιτεχνικό προσωπικό θα ενισχυθούν οι δημοτικές επιχειρήσεις όλης της χώρας. Ηδη προκηρύξεις έχουν ήδη αρχίσει να δημοσιεύονται και οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση. Μέσα στον Σεπτεμβριο αναμένεται να γίνουν άλλες 850 προσλήψεις για ωρομίσθιο και καλλιτεχνικό προσωπικό. Οι ειδικότητες που θα ζητηθούν είναι: καθηγητές χορού, μουσικοί, ζωγράφοι, σκηνοθέτες, ηθοποιοί, κ.α. Η πρόσληψη του ανωτέρω προσωπικού θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 21 του ν. 2190/1994, όπως ισχύει και τις όμοιες του ν. 3812/2009, όπως ισχύει, για χρονικό διάστημα έως οκτώ (8) μηνών. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν την Ελληνική ιθαγένεια και να έχουν ηλικία 21 ετών και άνω και να μην έχουν υπερβεί το 64ο έτος (άρθρο 13 του Ν. 3584/2007).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο