Εργασία : Θέσεις Εκπαιδευτικού Προσωπικού στη Σχολή Ικάρων: Σε ποιες ειδικότητες, οι προϋποθέσεις


Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνκής Άμυνας αποφασίζει την προκήρυξη της πλήρωσης πέντε (5) θέσεων ∆ιδακτικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού στη Σχολή Ικάρων, της κατηγορίας ∆ιδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (∆.Ε.Π.), λόγω αιτηµάτων εξέλιξης στην επόµενη βαθµίδα, ως ακολούθως:


Τµήµα Αεροπορικών Επιστηµών Τοµέας Ηγετικής- ∆ιοικητικής, Ανθρωπιστικών Επιστηµών και Φυσιολογίας.
– Μία (1) θέση στη βαθµίδα του Επίκουρου Καθηγητή, στο γνωστικό αντικείµενο Φιλοσοφία µε έµφαση στη Θεωρία του Πολέµου.
Τοµέας Μηχανολογικών Κατασκευών, Τεχνολογίας των Υλικών, Οργάνωσης Παραγωγής.
– Μια (1) θέση ∆.Ε.Π. στη βαθµίδα του Επίκουρου Καθηγητή, στο γνωστικό αντικείµενο Ηλεκτρονικά µε έµφαση στη Μηχανολογία µε έµφαση στις Τεχνολογίες των Κατεργασιών-Mηχανουργική Τεχνολογία.
Τοµέας Ηλεκτρονικών, Ηλεκτρικής Ισχύος και Τηλεπικοινωνιών
– Μία (1) θέση στη βαθµίδα του Επίκουρου Καθηγητή, στο γνωστικό αντικείµενο Ηλεκτρονικά µε έµφαση στα Συστήµατα Τηλεπικοινωνιακών ∆ιατάξεων- Κεραίες.
Τοµέας Πληροφορικής και Υπολογιστών
– Μία (1) θέση στη βαθµίδα του Επίκουρου Καθηγητή, στο γνωστικό αντικείµενο Λογισµικό –Σύγχρονες Γλώσσες Προγραµµατισµού και Εφαρµογές τους στο ∆ίκτυο Υπολογιστών.
Τοµέας Αυτοµάτου Ελέγχου Αεροδιαστηµικής Τεχνολογίας, Αµυντικών Συστηµάτων και Επιχειρήσεων
– Μία (1) θέση στη βαθµίδα του Επίκουρου Καθηγητή, στο γνωστικό αντικείµενο Συστήµατα Αυτοµάτου Ελέγχου µε έµφαση στη Μοντελοποίηση και τον Έλεγχο Συστηµάτων.

∆ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

α. Βιογραφικό Σηµείωµα σε δώδεκα (12) αντίτυπα, σε έντυπη και ψηφιακή (CD) µορφή.
β. Αναλυτικό υπόµνηµα Επιστηµονικών Εργασιών – ∆ηµοσιεύσεων σε δώδεκα (12) αντίτυπα, σε έντυπη και ψηφιακή (CD) µορφή.
γ. Επιστηµονικές Εργασίες-∆ηµοσιεύσεις σε τέσσερα (4) αντίτυπα σε έντυπη µορφή και δώδεκα (12) αντίτυπα σε ψηφιακή (CD) µορφή.
δ. Αντίγραφα των πτυχίων και των τίτλων σπουδών των υποψηφίων µαζί µε βεβαιώσεις ισοτιµίας από το ∆ΟΑΤΑΠ, σε περίπτωση που οι τίτλοι έχουν χορηγηθεί από ΑΕΙ του εξωτερικού.
ε. Βεβαιώσεις προϋπηρεσίας θεωρηµένες από τον αρµόδιο φορέα έκδοσής τους.
στ. Πιστοποιητικό του αρµόδιου ∆ηµάρχου ή Προέδρου Κοινότητας στο οποίο θα αναγράφεται ο τρόπος και ο χρόνος αποκτήσεως της Ελληνικής ιθαγένειας, καθώς και αντίγραφο ποινικού µητρώου για δικαστική χρήση, θα αναζητηθούν αυτεπάγγελτα από τη Σχολή, πριν την έκδοση της πράξης διορισµού.
ζ. Πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης της αρµόδιας στρατολογικής υπηρεσίας θα αναζητηθεί αυτεπάγγελτα από τη Σχολή, πριν την έκδοση της πράξης διορισµού. Οι υποψήφιοι, µε υπεύθυνη δήλωση του ν.1599/1986, να γνωστοποιήσουν στη Σχολή τον Στρατιωτικό τους Αριθµό και την αρµόδια στρατολογική υπηρεσία, που αποτελεί προϋπόθεση της αυτεπάγγελτης αναζήτησης Πιστοποιητικού στρατολογικής κατάστασης.
Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόµιµα από αυτές κατά το χρόνο έκδοσης της πράξης διορισµού τους. Με υπεύθυνη δήλωση του ν.1599/1986 οι υποψήφιοι που δεν έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή δεν έχουν απαλλαγεί νόµιµα από αυτές κατά το χρόνο υποβολής της υποψηφιότητάς τους, δεσµεύονται ότι θα προσκοµίσουν τα σχετικά δικαιολογητικά πριν την έκδοση της πράξης διορισµού.
η. Γνωµατεύσεις α) παθολόγου ή γενικού ιατρού και β) ψυχιάτρου, είτε του δηµοσίου είτε ιδιωτών, (Ν.4210/13, άρθρο 7).
θ. Προκειµένου για πολίτες κρατών – µελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης:
(1) Πιστοποιητικό της αρµόδιας αρχής του κράτους την ιθαγένεια του οποίου έχει ο/η υποψήφιος/α.
(2) Το κώλυµα της µη εκπλήρωσης των στρατιωτικών υποχρεώσεων δεν ισχύει για πολίτες κράτους – µέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο οποίο δεν προβλέπεται όµοιο κώλυµα διορισµού.
(3) Οι ανωτέρω πολίτες οφείλουν να υποβάλουν, εκτός των πιο πάνω δικαιολογητικών και πτυχίο ή µεταπτυχιακό τίτλο σπουδών Ελληνικού ΑΕΙ ή απολυτήριο Ελληνικού Λυκείου ή εξατάξιου Γυµνασίου ή πιστοποιητικό Ελληνοµάθειας Γ2 επιπέδου από το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας, από το οποίο θα αναδεικνύεται η πλήρης γνώση και ευχερής χρήση της Ελληνικής γλώσσας.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ∆ΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

α. Όσοι/ες επιθυµούν να προσληφθούν στις παραπάνω θέσεις καλούνται να υποβάλουν τα προαναφερόµενα δικαιολογητικά µέσα σε δύο (2) µήνες από την ηµεροµηνία του εγγράφου ανακοίνωσης της δηµοσίευσης της προκήρυξης αυτής στον ηµερήσιο τύπο, είτε απευθείας στο Γραφείο Σχέσεων ΥΕΘΑ Κοινού (Μεσογείων 227- 231) για Σχολή Ικάρων είτε ταχυδροµικώς µε συστηµένη ταχυδροµική επιστολή (µε ευανάγνωστη ηµεροµηνία και σφραγίδα), µε ευθύνη του υποψηφίου/αποστολέα στην παρακάτω διεύθυνση: Γραφείο Σχέσεων ΥΕΘΑ Κοινού Μεσογείων 227-231, Τ.Κ. 15451 Αθήνα µε τη διευκρίνιση : ΣΧΟΛΗ ΙΚΑΡΩΝ/ΚΟΣΜΗΤΕΙΑ/ΤΜΗΜΑ ∆Ι∆ΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.
β. Επισηµαίνεται ότι:
(1) Σύµφωνα µε τον Ν.4250/14 , γίνονται υποχρεωτικά αποδεκτά ευανάγνωστα φωτοαντίγραφα εγγράφων, που έχουν εκδοθεί από δηµόσιες υπηρεσίες και τους φορείς τους, ενώ για ιδιωτικά έγγραφα θα πρέπει αρχικά να έχουν επικυρωθεί από δικηγόρο ή να φέρουν θεώρηση από δηµόσιες υπηρεσίες ή/και τους φορείς τους. Επίσης γίνονται υποχρεωτικά αποδεκτά τα ευκρινή φωτοαντίγραφα αλλοδαπών εγγράφων, υπό την προϋπόθεση ότι τα έγγραφα αυτά έχουν επικυρωθεί πρωτίστως από δικηγόρο.
(2) Η υποβολή απλών φωτοαντιγράφων στο πλαίσιο διοικητικής ή άλλης διαδικασίας επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του πολίτη, περί της ακρίβειας και εγκυρότητας των υποβαλλόµενων φωτοαντιγράφων, εξισώνεται δηλαδή ουσιαστικά µε την υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986.
(3) Τα δικαιολογητικά πρέπει να φέρουν αρίθµηση, να είναι τοποθετηµένα µέσα σε ειδικό φάκελο και να συνοδεύουν το υποβληθέν Βιογραφικό Σηµείωµα καθώς επίσης και το Αναλυτικό Υπόµνηµα Επιστηµονικών Εργασιών- ∆ηµοσιεύσεων.
(4) Τα ξενόγλωσσα δικαιολογητικά, πρέπει να συνοδεύονται από επίσηµες µεταφράσεις και επιπλέον οι τίτλοι σπουδών του εξωτερικού, πρέπει να συνοδεύονται από πράξη ή βεβαίωση του κατά νόµο αρµόδιου οργάνου µε την οποία αναγνωρίζονται ως ισότιµοι και αντίστοιχοι προς τους απονεµόµενους από τα ελληνικά εκπαιδευτικά ιδρύµατα.
γ. Τα παραπάνω δικαιολογητικά, πρέπει να υποβληθούν εµπρόθεσµα. Επισηµαίνεται ιδιαίτερα, ότι η ΣΙ δεν είναι υποχρεωµένη να ενηµερώνει τους υποψηφίους για φακέλους που έχουν ελλιπή δικαιολογητικά. Υποψήφιοι, των οποίων τα δικαιολογητικά είναι ελλιπή ή µη επικυρωµένα, θα αποκλείονται από τη διαδικασία επιλογής.
δ. ∆ιευκρινίζεται ότι, αιτήσεις µέσω τηλεοµοιοτυπίας και ηλεκτρονικού ταχυδροµείου δεν γίνονται δεκτές.
ε. Για περισσότερες πληροφορίες µπορείτε να απευθύνεστε, κατά τις εργάσιµες ηµέρες από 08:00 έως 13:00, στο Τµήµα ∆ιδακτικού Προσωπικού της ΣΙ στο τηλέφωνο 210-8193681 (Εσωτ.3681) ή στη Γραµµατεία της Κοσµητείας της ΣΙ στο τηλέφωνο 210-8193851 (Εσωτ.3851).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο